Clearwater Springs Ranch - Luxury Wilderness Lodge Clearwater Springs Ranch
Canada Select
Rated four and a half stars
B&B
Clearwater Springs Ranch
Wells Gray Park, British Columbia, Canada
  Clearwater Springs Ranch


Verscholen in één van de prachtigste stukken wildernis van British Columbia vindt U ons,
Clearwater Springs Ranch.

Wij bieden onze gasten luxueuze suites en met lokale producten gemaakte gerechten aan. Ons Gold Award bronwater borrelt op uit de vallei die geheel omzoomd is door de dicht beboste bergen van het Wells Gray Park.

Neem de tijd om te genieten op de terrassen, luister naar de stilte die enkel wordt doorbroken door het geluid van een waterval in de verte die van Battle Mountain in de creek valt. Bewonder het uitzicht en relax.

Tijdens Uw verblijf maakt U gratis gebruik van al onze faciliteiten zoals; draadloos internet, de grote jacuzzi, de fitnessruimte, gezellige zithoek met bibliotheek en natuurlijk staat ons 97 hectaren groot domein ter beschikking van onze gasten.

In de winterperiode is het aangenaam vertoeven voor de open haard, terwijl U door de grote ramen zicht hebt op een tafereel uit een ware sprookjeswereld. Met een beetje geluk kan U elanden en wolven zien passeren…

Tijdens de zomer breidt de lodge zich uit met een groot terras, waarvan het nog makkelijker is om wilde dieren te spotten. De kolibri’s vliegen er letterlijk om je oren terwijl ze de bloemen bezoeken. Zwarte beren vertoeven graag in het weiland tijdens de lente en vroege zomer.

Wells Gray Park is gekend om zijn prachtige watervallen, meren en rivieren. De Majestueuze Helmcken Fall is slecht 10 minuten weg en ook Clearwater en Azure Lake zijn beslist een bezoek waard. Merendeel van de hoogtepunten van het park zijn simpelweg met de auto te bereiken. Bent U geïnteresseerd in wandelen (eventueel met gids), paardrijden, golf, raften, boottochten, peddelen…of zelfs in een rondvlucht boven het park? Alles is mogelijk.

Sommigen zeggen dat het leven een boek is en dat we van hoofdstuk naar hoofdstuk gaan. Na 25 drukke jaren in België, waar we een eigen zaak hadden in de import van tropische vissen, hadden we het gevoel dat dit hoofdstuk ten einde was. Een nieuw hoofdstuk starten was geen optie, we wilden een heel nieuw boek. In al die jaren dat we de wereld hadden rond gereisd, waren we steeds op zoek geweest naar een toekomstige woonplaats. Maar niemand van ons had ooit verwacht zoiets prachtig als dit te vinden. We houden van de bergen met hun specifieke dieren, de seizoenen die het gelaat van de natuur bepalen en bovenal zochten we naar ‚tijd’. Tijd om van dit alles te kunnen genieten. Om dit met onze gasten te kunnen delen maakt onze droom realiteit.

Kurt, Tania en zoon Sidney.

Onze vrienden Sandie en Neil Robinson openen in 2014 B&B “The Lake House”. Ga gerust een kijkje nemen op www.thelakehouseclearwater.com 

 

© Clearwater Springs Ranch
Clearwater Spring Ranch Wells Gray Park, BC Canada
info@clearwaterspringsranch.com - (00)1-250-999-9638

 

Design by Clearwater BC Website Design & Marketing